気前がいい

Accessories are like ice cream on a sunny day

Gør handlen endnu mere tiltrækkende eller gør cykelstolen endnu smukkere. At tilføje and vindskærm er som at vælge the perfect solbriller. Når du tilføjer and styr, giver of this barn still at holde sig fast på. Og ekstra mounting fittings can be spare mange penge! Så køb mere tilbehør!

粋の美

Here comes the sun!

Kast dig ud i verden og nyd den skønne dag.  Urban Iki er altid med på at vise sig fra sin bedste side og altid med på at nyde solens stråler. Den medfølgende vindskærm ikke bare matcher dit Urban Iki frontbarnesæde – den tilfører et helt nyt look og beskytter i øvrigt mod vind, insekter, støv og sand. Designet er helt unikt og strømlinet. Og den helt nye gråtonede afskærmning fra Suiboku giver en behagelig skygge, som blokerer eventuelt lys- og solflimmer. Det er meget nemt at montere vindskærmen på dit Urban Iki frontbarnesæde. Stærk, robust, stødsikker – og smuk på samme tid!

スタイリッシュ

Change your style

Du kan style din Urban Iki i den farvekombination, du bedst kan lide, når du køber dit sæde – eller sæder –  i vores butik. Lav dit eget barnesæde! Eller måske vil du gerne, at farven matcher farven på din spritnye cykel. Du kan uden problemer ændre stil med de Urban Iki Styling Sets, som er tilgængelige med vores front- og bagbarnesæder. En anden farve på sædet, andre skulderpuder, helt nye fodremme  i inspirerende farver fra Japan.

思慮深い

Save a bundle

Nogle gange vil familiens yngste helst cykle med mor og andre gange med far. Og måske vover bedstefar/bedstemor pelsen og tager øjenstenen på et eventyrcykelridt. Med en ekstra monteringsblok fortil eller bagpå, kan du skifte mellem forskellige cykler på ingen tid. Men det trygge og komfortable Urban Iki-sæde ændres der ikke på. Og det bedste af det hele? Du kommer til at spare en masse. Det er overkommeligt for hele familien – uden kompromis!

Køb det i Urban Iki´s online store!

Alle vores produkter er tilgængelige i vores officielle Urban Iki brand store. Derudover kan du lave dit eget cykelsæde i vores Store, og hvis du bestiller før klokken 15.00 kan vi samle og afsende det samme dag.

粋の美 We got awarded