気前がいい

Tilbehør er som is på en sommerdag

Dette forsøder handlen eller gør den smukkere. At tilføje en vindskærm er som at vælge perfekte solbriller. At tilføje et styr giver barnet noget at holde fast i. Og ekstra monteringsdele kan spare dig en masse. Køb derfor tilbehør.

粋の美

Her kommer solen!

Gå udenfor og nyd en smuk dag. Urban Iki vil altid gerne se godt ud og nyde solen. Vindskærmen, der passer til dit Urban Iki-forsæde giver ikke blot et bedre udseende. Den skærmer også mod vind, insekter og støv. Et enestående slankt design. Og en aldrig før set Suiboku gråtonet skærm giver en behagelig skygge for at mindske flimrende lys. Vindskærmen kan meget nemt monteres på monteringsblokken på dit Urban Iki-forsæde. Stærk, robust, stødsikker og smuk på samme tid.

スタイリッシュ

Skift stil

Du kan style dit Urban Iki-sæde i den farvekombination, du bedst kan lide, når du køber et ekstra stylingsæt i butikken. Opbyg dit eget cykelsæde. Måske vil du gerne ændre farverne, så de passer til din helt nye cykel. Det er nemt at ændre stil med Urban Iki-stylingsættene til både for- og bagsæder. Et sædebetræk i en anden farve, skulderpuder og fodstropper i inspirerende farver fra Japan.

思慮深い

Spar en masse

Nogle gange vil børnene køre med mor og andre gange med far. Og måske tager bedstemor eller bedstefar din guldklump på en eventyrlig tur ind imellem. Hvis du monterer en ekstra frontmonteringsblok eller en bagmonteringsramme, kan du på få sekunder flytte et sæde over på en anden cykel. På alle cykelture kan du nyde det samme komfortable og sikre Urban Iki-sæde. Og det bedste af det hele? Det vil spare dig en masse. Prisbillig familiecykling uden at gå på kompromis.

Køb det i Urban Ikis online brandbutik!

I vores officielle Urban Iki-brandbutik kan du få alle originale Urban Iki-produkter. Derudover kan du opbygge dit eget cykelsæde. Hvis du bestiller det inden kl. 15:00, så samler vi og fremsender det samme dag.

粋の美 We got awarded