イキはどこにいても

Få lidt Iki i dit liv!

ライフスタイル

Om Urban Iki

Urban Iki elsker at give dig noget Iki i dit liv. Med rødder i Japan er Iki som en del af japansk kultur tæt på og kær for os. Skønhed i hverdagen er en del af Iki-følelsen. Derfor handler Urban Iki om design. Ikke den komplicerede form for design. Men den raffinerede, ærlige og funktionelle. Sammen med hollandske designere har vi skabt Urban Iki. Og for at sikre, at alle kan have noget Iki i deres liv, bruger vi vores situationsfornemmelse til at holde vores produkter overkommelige i pris. Mere af vores historie.

日常生活に存在する

Oplev det bedste fra Urban Iki

Hollandsk design

Hollandsk design kunne stamme fra hvor som helst. Det handler slet ikke om hollændere, men mere om en bestemt mentalitet. Ukonventionel, minimalistisk, kreativ, lidt dristig, men stadig mest om funktionalitet. Med inspiration fra mennesker, og hvad der bevæger dem. At finde løsninger til hverdagens udfordringer og gøre dem smukke. Hos Urban Iki bragte vi bogstaveligt talt hollænderne i spil. Hollandske designere designede de første Urban Iki-cykelsæder.

Teknologi fra Japan

Hos Urban Iki fra OGK mødes øst og vest virkelig. Hollandsk design og japansk teknologi mødes. På gaderne i hver moderne by i Japan ser du mødre og fædre cykle med deres børn på OGK-cykelsæder. Sæder, der er skabt, teknisk udviklet og fremstillet på vores egne fabrikker i henhold høje, japanske kvalitets- og sikkerhedsstandarder. I Japan har vi gjort dette i over 80 år. Urban Iki er ikke bare et nyt kapitel i vores fremtidige historiebog. Urban Iki er vores fortid, nutid og fremtid i ét.

Overkommelig pris

Et fantastisk fund. Et smukt eksempel på god kvalitet… og en god pris. Det føles virkelig som en præmie. Vi ved, hvordan det føles. Det er det, vi ønsker at lægge frem med Urban Iki. Urban Iki handler ikke om at imponere med tekniske funktioner, som du ikke har bedt om, men som du stadig skal betale for. Det drejer sig om alt det, du har brug for og forventer dig af et cykelsæde af god kvalitet og sikkerhed i et smukt design. Gennemtænkt i alle detaljer for at holde prisen så tilpas, som den kan blive. Eller endda… næsten for tilpas til at være sand.

TÜV-testet og godkendt

Når vi køber produkter, stoler vi på, at de er sikre og af god kvalitet. Sådan bør det jo være. Vi føler os naturligvis ansvarlige for sikkerheden og kvaliteten af Urban Iki-cykelsæder. I Europa findes der en norm, EN14344, som beskriver de vigtigste ting for at garantere sikkerheden. Vi anvender denne norm, når vi udvikler sæderne. TÜV er et uafhængigt institut, der tager sig af test og godkendelse af produkter, hvis de opfylder standarderne i normen. Urban Iki-sæder er testet og godkendt af TÜV.

Vælg dine egne farver

Vi satte smukke cykelsæder og smukke farver sammen. Og vi tænkte, at du måske kunne tænke dig at vælge dine egne farver. Du ved selv, hvad du kan lide. Derfor tilbyder vi dig netop det i vores webbutik. Se dig omkring, og vælg dit eget cykelsæde i de farver, du kan lide. Vi samler så sædet for dig og sender det til dig. Så nemt er det.

Nem Click & Go-montering

Vi ønsker ikke, at du skal kæmpe med vores cykelsæder. Vi ser gerne, at du nyder dem. Derfor synes vi, at det skal være nemt at montere et Urban Iki-cykelsæde på din cykel. Med Urban Iki tager det virkelig ikke mere end 5 minutters arbejde, og du kan gøre det hele selv. Hvis du tager afsted uden dit barn, kan du tage sædet af på 1 sekund. Med en ekstra monteringsramme eller blok, du kan købe som tilbehør, kan du nemt kan bytte sæderne mellem cykler. En virkelig pengebesparelse. Bare klik, og kom afsted.

粋は独創性

You know what you like...

Vi ser og tror

på vores verden

Økonomisk overkommelig cykling for familien uden at gå på kompromis. Sikkerhed, kvalitet, design, funktionalitet og prisbillighed samlet ét sted. Derfor sætter Urban Iki det bedste hollandske design sammen med smart teknologi fra Japan.

Certifikater og sikkerhed

Alle Urban Iki-sæder skal opfylde de meget høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vores egne standarder i Japan, men også den europæiske standard EN14344. Det uafhængige tyske institut TÜV testede og godkendte Urban Iki-sæderne. Urban Iki-sæder har TÜV-certifikat.

粋の美 We got awarded