イキはどこにいても

Get some Iki in your life!

ライフスタイル

Om Urban Iki

Urban Iki vil gerne tilføje en smule Iki til dit liv! Iki er en del af Japans kultur, og da vores rødder er japanske, er det en del af vores brand og Urban Iki-produkter. Det er ikke nemt at beskrive Iki, men man mærker, og oplever det, hvis man ser det. Aha, det er Iki! Smuk midt i hverdagens gøremål – det er en del af Iki-følelsen. Derfor har vi arbejdet så meget med designet. Det er ikke et kompliceret design, men raffineret, ærligt og yderst funktionelt. Vi har skabt Urban Iki i samarbejde med hollandske designere, og for at sikre, at alle kan få lidt Iki i livet, har vi været snusfornuftige, for at sikre, at vores produkter er til at betale. More of our story

日常生活に存在する

Discover the best of Urban Iki

Dutch Design

Dutch Design kan faktisk komme alle mulige steder fra. Det handler ikke så meget om at være “Dutch”, men om den mentalitet, der følger med. Ukonventionel, minimalistisk, kreativ, lidt dristig, men frem for alt funktionel. Inspireret af mennesker, og det, der bevæger dem. Fokuseret på at finde smukke løsninger på daglige udfordringer. Hos Urban Iki kan vi virkelig sige: “We brought in the Dutch”! Det var hollandske designere, der gav form til den første Urban Iki-cykelstol.

Teknologi fra Japan

Urban Iki fra OGK er i høj grad “East meets west”. Det er en forening af hollandsk design og japansk teknologi. I gaderne på alle moderne byer i Japan ses mødre og fædre cyklende med deres børn i OGK-cykelstole. Cykelstole skabt, teknisk udviklet og produceret i vores egne fabrikker. Alt sammen efter de højeste japanske kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Det gør vi allerede i 80 år i Japan! Urban Iki er ikke kun et nyt og fornyende kapitel i vores historie. Urban Iki indeholder både vores fortid, nutid og fremtid.

Overkommelig pris

Det ene fantastiske fund. Dette smukke kvalitetsobjekt… og til en overkommelig pris. Det føles som en skat! Den følelse kender vi godt. Det er det, som vi vil have med i Urban Iki. Urban Iki handler ikke om at imponere med tekniske gadgets, som du ikke har ønsket dig, men som du stadig skal betale for. Det handler om alt det, som du har brug for og forventer. Om at levere en cykelstol i god kvalitet, med høj sikkerhed og et flot design. Intelligent, gennemarbejdet i hver eneste detalje, så prisen forbliver overkommelig. Eller endda… almost too good to be true!

TÜV-testet og -godkendt

Når vi køber produkter, så går vi ud fra, at de er sikre og af god kvalitet. Sådan bør det også være. Naturligvis føler vi os ansvarlige for sikkerheden og kvaliteten af Urban Iki-cykelstolene. I Europa er der en standard EN14344, der angiver de vigtigste punkter, som en cykelstol skal leve op til, for at sikkerheden kan garanteres. Det er den standard vi bruger, til udviklingen af vores cykelstole. TÜV er et uafhængigt institut, der tester og godkender produkter, der efterlever denne standard. Urban Iki-cykelstolene er testet og godkendt af TÜV.

Skab din egen cykelstol

Vi kan udtænke, hvordan flotte cykelstole og de flotte farver kan kombineres. Men vi tænkte, at du måske gerne ville vælge dine egne farver. Du ved, hvad du vil! I vores webshop giver vi dig mulighed for at lave din egen stol. Kig dig omkring i vores butik og design cykelstolen i dine farver. Vi samler stolen for dig og sender den med det samme. Nemmere kan det ikke være.

Simpelt Click & Go-system

Det er vores ønske, at du nyder din Urban Iki. Så det må ikke være svært, at montere en Urban Iki-cykelstol, og komme afsted.  Med Urban Iki tager det virkelig ikke mere end 5 minutter, og du kan nemt selv gøre det. Og skal du ud at cykle uden den lille, så fjernes stolen fra montagesystemet på 1 sekund. Med en ekstra monteringsramme eller fæstningsblok, der kan købes som tilbehør, kan du nemt flytte cykelstolen mellem to cykler. Du behøver altså ikke købe to cykelstole til en passager. Click & Go!

粋は独創性

You know what you like...

We see and believe

I vores verden

Cykel med hele familien til en rimelig pris. Sikkerhed, kvalitet, design, funktionalitet og en rimelig pris hører sammen! Derfor kombinerer Urban Iki det bedste fra Dutch Design med intelligent teknologi fra Japan.

Certifikater& sikkerhed

Alle Urban Iki-cykelstole leve op til høje kvalitets- og sikkerhedskrav. De skal leve op til vores egne strenge krav i Japan, men også til den europæiske EN14344-standard. Det uafhængige tyske TÜV-institut har testet og godkendt Urban Iki-cykelstolen. Urban Iki-cykelstole er certificeret af TÜV.

粋の美 We got awarded