粋の美

Design & innovation

We got awarded…

Takket være den store support, som I alle har vist lige fra det første Urban Iki salg i 2017, er brandet vokset med hastige skridt. Urban Ikis produkter er udviklet med fokus på design, kvalitet, sikkerhed og et konkurrencedygtigt prisniveau. Det hårde arbejde fra Urban Iki teamet i Holland og Japan sikrer, at denne produktudvikling fortsætter.

Det er derfor en stor ære, at Urban Ikis produkter endnu engang har modtaget en række prisbelønnet awards.

German Innovation Award 2019

Urban Iki modtog i maj den prestigefyldte German Innovation Award. De modtog den primært på baggrund af deres 5-punkt selesystem, som de selv har udviklet. Innovation baseret på forbrugernes behov, er det primære fokus hos Urban Iki. Deres flotte og innovative designs bemærkes af forbrugerne ved udstillinger og messer hvor brandet optræder, og nu tillige af den professionelle innovations og design jury.

Innovation-Award

iF Gold Award 2019

En international design pris med et gyldent touch. I marts 2019 modtog Urban Iki den prestigefyldte designpris “iF Gold award” for hele deres produktlinje. iF Gold award tildeles designs, der er særligt innovative og iøjnefaldende. Ud af 6.375 deltagere modtog kun 66 designs denne særlige pris. Det internationale dommerpanel navngav Urban Iki designet “Design that makes you smile!”. Kvalitet, detaljefokus og farvekombinationer var med til at sikre denne pris.

iF_GoldAward2019_gold_l_RGB

Red Dot award 2019

I marts 2019 fik Urban Iki også tildelt en Red Dot Award. Red Dot Award er en pris, der gives til brands og produktlinjer med et ekstraordinært design. Red Dot Award er blevet uddelt de sidste 60 år og juryen består af et dommerpanel, der udgør nogle af de bedste designere fra hele verden. Urban Ikis produkter overbeviste dommerpanelet og frugten af to års produktudvikling blev således høstet ved modtagelse af denne prestigefyldte pris.  I Red Dots årsbog over dette års award-vindere indgår både en Urban Iki for- og bagbarnestol.

Druck

German Design Award 2019

I 2019 var organisationen bag den prisbelønnede design award ”German Design Award” ude for at opsøge de mest unikke design trends i Tyskland og den resterende del af verden.Urban Iki blev nomineret for deres design, som det internationale dommerpanel var betaget af. Dommerpanelet var især imponeret over detaljerne, farverne og de stilrene linjer. Derudover blev der lagt vægt på barnesædernes lette monterings- og anvendelsessystem. Målet var at sætte forbrugeren i fokus, hvilket dommerpanelet i høj grad mente, at Urban Iki er lykkedes med. Hele Urban Iki teamet er stolte og taknemmelige over at modtage denne prestigefyldte award. 

GDA19_HO_WINNER_1C-e1554371244125

Eurobike Award 2019

Mere end 400 produkter blev voteret af juryen, der skulle uddele dette års Eurobike Award. En eftertragtet pris, der bliver givet til det mest innovative produkt indenfor cykelindustrien. For hele Urban Iki teamet er det en stor ære at Urban Iki bagstolen med stelmontering, er blevet udvalgt af eksperterne i juryen. Særligt den specielle mulighed for stelmontering begejstrede juryen. Derudover fandt de udseendet på stolen innovativt og flot, en af jurymedlemmerne havde endda egne erfaringer med en Urban Iki bagstol. ”Lille, let og multifunktionel” var nogle af de ord, som juryen beskrev Urban Iki designet med.

粋の美 We got awarded