粋のはでやかさ

Urban Iki fra OGK

Vores historie

Urban Iki har sin egen, unikke historie. Hvorfra vi stammer, og hvordan de første skridt blev taget i udviklingen af det tilgængelige livsstilsmærke inden for familiecykling, som Urban Iki ønsker at repræsentere. Med godt design, høj kvalitet, garanteret sikkerhed, smart teknologi og alt dette til en overkommelig pris.

“Urban Iki har sin egen unikke historie.”

Urban Iki af OGK opstod fra et dybtfølt ønske i Kimura-familien om at udforske verden og bringe deres virksomhed OGK ind i en ny æra. OGK blev grundlagt i Japan for over 80 år siden og har fortjent sine striber. Som markedsleder i Japan, som skaber af cykeltilbehør og cykelsæder. På alle gader i OGKs hjemby Osaka eller alle andre japanske byer kan du se, hvad det betyder. Familier, der kører gennem byens gader. Cykelture med børn, der udforsker verden omkring dem. OGK skaber for at gøre cykling mere speciel.

“Hollandske designere forstod den japanske Iki-følelse”

På deres vej frem rejste Kimura-familien verden rundt og fandt inspiration i europæiske lande, hvor cykling er lige så almindeligt som i Japan. Med iværksætterånd, et åbent sind og den stærke tro på, at der er en ny historie at fortælle, vaktes Urban Iki til live. Hollandske designere forstod den japanske Iki-følelse, berigede den med mentaliteten i hollandsk design og frisk og smart tænkning. Og nu introducerer det lille hollandske hold med rødder i cykelindustrien Urban Iki fra OGK fra sit hollandske hovedkvarter.

粋の美 We got awarded