粋のはでやかさ

Urban Iki by OGK

Vores historie

Urban Iki har sin egen unikke historie. Det er historien om hvor Urban Iki stammer fra, hvordan de første skridt blev sat i udviklingen af det tilgængelige lifestyle-cykelbrand for hele familien. Kombinationen af godt design, høj kvalitet, garanteret sikkerhed, intelligent teknologi, og det hele til en rimelig pris.

“Urban Iki har sin egen unikke historie.”

Urban Iki by OGK udspringer af familien Kumuras brændende ønske om at træde ind i en ny tidsalder udenfor Japan med deres virksomhed. OGK blev oprettet for mere end 80 år siden i Japan, og har etableret sig der. OGK er toneangivende på markedet for cykeltilbehør og børnecykler. Det ses på gaderne i OGK’s hjemby Osaka og i alle Japans andre byer. Familier rejser gennem byens gader. Cykelture med børn, der skal ud og opdage verden omkring dem. OGK skaber særlige cykelture.

“Hollandske designere tager den japanske Iki-følelse til sig”

Kimura-familien har været på opdagelse over hele verden. De los sig inspirere i de europæiske lande, hvor det er lige så normalt at cykle som i det store cykelland Japan. Med iværksætterånd, et åbent sind og en stærk tro på, at det er muligt at fortælle en ny historie, blev Urban Iki skabt. Hollandske designere tog den japanske Iki-følelse til sig, kombinerede den med styrken i Dutch Design og nye, gennemarbejdede ideer. Og nu introducerer et lille hollandsk team Urban Iki by OGK. De har rødder i cykelindustrien og adresse i Nederlandene

粋の美 We got awarded